OSEĆATI SE prijatno U SVOJOJ KOŽI JE VEOMA otmeno i privlačno.

Anticelulit masaza

ANTICELULIT TRETMANI

Izradu vašeg protokola tretmana radi lekar zavisno od stepena celulita, zadržavanja vode i stanja kože. Najbolji rezultati postižu se kombinacijom vise metoda. Koristimo mezoterapiju, limfnu drenažu, ručnu masažu, pakovanja sa serumima i aparaturne metode- ultrazvuk sa H talasima, laser i elektrostimulaciju.

ANTICELULIT MASAŽA

Ručna anticelulit masaža je jaka masaža koja koristi posebne hvatove i drenažne pokrete. Masažu radi stručan fizioterapeut koji zna precizno da dozira pritisak. U okviru masaže se radi drenaža i masaža stomaka. Efekti masaže su mehanički, drenažni, metabolički i stimulativni na organe abdomena i eleminaciju. Ubrzava se cirkulacija i metabolizam. Omogućava eliminaciju otoka i odnošenje štetnih produkata metabolizma zaostalih u tkivu sa kompromitovanom cirkulacijom.
Rezultati zavise od stadijuma celulita i načina života. Efekti se postižu serijom od najmanje 10 masaža. Preporučuje se nastaviti sa održavanjem rezultata.

LIMFNA DRENAŽA

Limfna drenaža je idealana masaža protiv celulita, naročito se preporučuje za tip celulita u kome dominira otok, edematozni celulit. Limfnom drenažom se najbolje ubrzava limfna cirkulacija i elimiše otok iz tkiva. Tehniku masaže čine specifični hvatovi i blagi pokreti slični talasima.
Upravo takvi pokreti imaju najjače dejstvo na limfne sudove i eliminaciju vode. Sa vodom se eliminišu i produkati metabolizma nakupljeni u međućelijskom prostoru. To čini sredinu oko ćelija čistijom, zdravom, bez prisustva toksina. Kada je uspostavljena dobra cirkulacija i metabolizam, celulit nestaje i više se ne stvara.
Postizanje efekta zavisi od stadujuma celulita, načina ishrane i konstitucionalane predispozicije za nakupljanje vode. Potrebno je uraditi najmanje seriju od 10 tretmana i nasataviti sa održavanjem rezultata.

PAKOVANJA

Tretman Vakuslim je jak drenažni i anticelulit tretman. Obuhvata drenažnu ručnu masažu uz primenom anticelulit preparata.Tretman obuhvata nanošenje seruma i maske na kožu stomaka, nogu i po potrebi nadlaktica. Telo se zatim pakuje u specijalnu polupropusnu foliju sa kukuruznom svilom koja omogućava isparavanje tečnosti koja se izbaci preko kože za vreme tretmana. Posle 20 min se uklanja folija i preparati se umasiraju drenažnim pokretima.
Efekti su eliminacija viška tečnosti, ubrzanje metabolizma, sagorevanja masnih nasalaga, negovana zategnuta koža.
Tretman daje odlične rezultate. Posle prvog tretmana smanjuje se obim struka za najmanje 2 cm. Može se raditi svaki drugi dan, jer efekat preparata traje 48h. Trajanje tretmana je 1h. Preporučuje se 6 tretmana u seriji.

Anticelulit masaza

Slide

PROMO PAKET

Relaks masaža se često koristi radi nege i povećanja psihofizičke sposobnosti organizma.

RELAX LEĐA

1.000 din.
POGLEDAJTE NAŠE OSTALE AKCIJE
Scroll Down
Bottom Reached