O NAMA

NAŠA MISIJA

Poboljšati i unaprediti zdravlje pacijenta. Osposobiti za sve aktivnosti i podići snagu i fizičku spremnost. Edukovati i usmeriti na prevenciju, očuvanje zdravlja uz posvećenost, individualan pristup i obaziranje na individualne potrebe, navike i zahteve pacijenta. Odnos prema pacijentu se zasniva na profesionalnosti, posvećenosti, pažnji i diskreciji.

NAŠA VIZIJA

Pružuti vrhunski kvalitet usluge i kombinaciju tehnika savremene tehnologije u medicini — fizikalne terapije, manuelnih metoda i kineziterapije.

Dr Katarina Ljubinković je završila Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu. Nakon čega je završila Specijalizaciju iz fizikalne medicine i rehabilitacije 1995 godine.
Dugi niz godina pohađala je brojne internacionalne edukacije i seminare, Radi intraartikularno injektovanje i kliničku mezoterapiju.
Nakon višegodišnjeg iskustva, Dr Ljubinković osniva specijalističku ordinaciju. Konstantno se stručno usavršavala u oblastima regenerativne antiaging medicine, estetske medicine i kozmetologije od 2009 godine.
Znanje je stekla na edukaciji kod čuvenih Jack Le Cosa, Lee Walkera, Olge Zabnenkove.
Poseduje znanja od napredne aplikacije najkvalitetnijih materijala u estetici do holističkog pristupa, energetskih tehnika za balans duha i tela. Reiki terapeut je.

Scroll Down
Bottom Reached