Pronađite način da dobijete masažu celog tela svakog dana.

RELAKS MASAŽA

Relaks masaža se često koristi radi nege i povećanja sposobnosti organizma. Smanajuje napetost mišića, zamor, deluje podsticajno na cirkulacijiu, metabolizam i čini organizam oporavljenim i svežim.
Tretman za kompletan oporavak tela i mišića.

KRALJEVSKI TRETMAN

Sveobuhvatan tretman nege i relaks masaže, potreban svima. Tretman obuhvata piling i hemijski piling celog tela, masažu stomaka, relaks masažu celog tela buterom sa aromom uz pakovanje u foliju. Nakon masaže uklanja se pakovanje i nanosi se hidrantna kreme na celo telo. Trajanje tretmana 1h 15 m.
Preporučuje se kao redovni tretman nege, opuštanja i uživanja. Tretman je namenjen osim relaksaciji, uživanju i nezi kože pre i nakon sunčanja.

PARCIJALNA MASAŽA

Parcijalna masaža leđa i vrata može biti RELAKS ili TERAPEUTSKA masaža. Manuelne tehnike i ove masaže su najtraženiji tretmani. Relaks koristimo često za opuštanje napetosti i olakšanje bolnih stanja mišića. Ukoliko imate izraženiju napetost mišića ili bol u mišićima koji duže taje i jačeg je intenziteta savetujemo terapeutsku masažu. Trajanje relaks masaže leđa je 30 min, trajanje terapeutske masaže leđa je 45 min

Slide

PROMO PAKET

Relaks masaža se često koristi radi nege i povećanja psihofizičke sposobnosti organizma.

RELAX LEĐA

1.000 din.
POGLEDAJTE NAŠE OSTALE AKCIJE
Scroll Down
Bottom Reached