Estetska medicina

PRIRODNI & NEGOVANI

Beautification je avangardni metod ulepšavanja u estetskoj medicini koji su osmislili najprestižniji lekari posle dugogodišnjih naučnih istraživanja. Pokazalo se da sva lica koja smatramo lepim imaju određenu preciznu i merljivu proprociju koju naš mozak kao kompjuter dešifruje u trenutku kada pogledamo lice. Kada pogledamo znamo momentalno da je ta osoba prelepa.
Određivanje anatomskih ključnih tačaka na svakom licu koja će istaći prirodnu, autentičnu lepotu i proprcionalnost je ključ ulepšavanja. Sve se radi poštujući fizionomiju i prirodan izgled, dodajući veoma male količine hijaluronskog filera gde je potrebno da bi lice postalo savršeno.

ANTIAGING

Antiaging medicina je sveobuhvatna i kompleksna jer podrazumeva poznavanje mnogih grana medicine, kao i znanje o balansu duha i tela.
U oblasti estetske medicine koristimo znanje stručnih ispitivanja procesa starenja koja se rade na najvišem nivou dijagnostike. Tehnološka sredstva su nam omogućila neverovatno brz razvoj, pouzdanost i efikasnost metoda.
Najčešće korišćene su nehiruške metode lift metod hijaluronom. Savršen metod koji vraća mladalački oblik i jedrinu lica. Svakako, preduslov za najbolji antiaging rezultat je negovana koža. Danas to podrazumeva efikasnu kontinuiranu, preventivnu negu koja može imati momentalni efekat, ali na duže staze daje fantastične rezultate očuvanja i podmlađivanja kože.
Metode su PRP, mezoterapija, hemijski pilinzi i aparaturna.

Posvećena sam očuvanju lepote, podmlađivanju i ulepšavanju lica i tela. Moj posao je da vaš izgled bude prirodan, negovan, da istakne ono što je lepo.
Pristup je individualan i pravim plan sa visokim kvalitetom usluge da izgledate najbolje moguće u skladu sa vašim željama. Poštujem fizionomiju lica, lični, prirodan izgled.
Primenjujem znanje i veštine estetske i antiaging medicine da vam negovan, osvežen izgled pruža zadovoljstvo i dodatno samopouzdanje u nastupu privatno i poslovno.

SIGURNOST

Efekti tretmana zavise od edukovanosti, sposobnosti, ukusa lekara kao i dobre komunikacije pri kojoj lekar razume šta tačno volite i želite. Efekat zavisi i od iskustva lekara u izboru filera za različit kvalitet kože, metod, nivo dubine injektovanja u koži i potkožnom tkivu i izbor tehnike ubrizgavanja. Postoje fileri različitih osobina, kvaliteta i različite tehnike sa različitim efektima, može se koristiti igla i kanila.

STRUČNOST

Tretmane radim u ordinaciji kaja je registrovana i ima dozvole za rad u estetskoj medicine. Posedujem dugogodišnje iskustvo. Radim estetsku medicinu od 2009 godine.

VIDLJIVI REZULTATI

Pacijentkinja je u dvadesetim godinama. Nikada ranije nije radila korekcije filerom. Smetala joj je uvučena brada, podvaljak, utisak da je obraz stopljen sa vratom i da nema konturu donje vilice. Dodala sam:

01
filer u region brade
02
dva filera za uglove donje vilice i duž linije donje vilice
03
filer za jagodice

Slide

PROMO PAKET

Za Vaše potrebe, indiviualno prilagođeno sa 4 filera sa ukupno 4 ml hijaluronske kiseline, možete postići vidan estetski efekat i iznenađujuće prirodne i dobre rezultate ulepšavanja.

Full face

4ml / 85.000 din.
POGLEDAJTE NAŠE OSTALE AKCIJE
Scroll Down
Bottom Reached