Zdravlje je najveća snaga.

TRETMAN ULTRAZVUKOM sa ELEKTRIČNIM TALASIMA

U ovom tretmanu se koristi istovremeno ultrazvuk i poseban oblik struje H talasi. Ultrazvuk je mehanički talas koji se može koristiti za razgradnju i oblikovanje masnih naslaga. Ima mehanički, biohemijski i blag termički efekat. Podstiče bolju cirkulaciju, limfnu drenažu i ubrzava metabolizam. Ultrazvuk razgrađje tvrde naslage celulita. Ima regenerativni efekat, efekati na cirkulaciji i metabolizmu se pojačajavu primenom struje i terapeutskom tehnikom pokreta.
Tretman se radi masažnim i drenažnim pokretima aparatom. Efekti su smanjenje otoka, razmekšanje celulita i preoblikovanje. Kod blažih otoka, edematoznog celulita odmah je vidiljiv rezultat posle prvog tretmana.
Može se raditi pre i posle liposukcije. U tretmanima protiv celulita, pravilno doziranje i dobra manuelna tehnika omogućavaju odličan efekat.
Najbolji rezultati postižu se serijom 10 tretmana. Može se kombinovati sa drugim tretmanima mezoterapijom, pakovanjem tela ili ručnom masažom.

LASER

Laser deluje biostimulativno i regenerativno mehanizmom stimulacije metaboličkih procesa u ćelijama, ubrzanjem mikrocirkulacije. Eleminiše otok. Kada se koriste doze lasera sa višim frekvencijima postiže se razmekšanje tvrdine u tkivu. U anticelulit tretmanima koristi se u kombinaciji sa drugim metodama.

ELEKTROSTIMULACIJA

Tretman elektrostimulacije ima četiri različita programa.Tokom tretmana različitim oblicima struje postižemo kontrakciju-oblikovanje mišića, drenažu tkiva-eliminaciju tečnosti, ubrzavanje cirkulacije, metabolizma i podstičemo sagorevanje masnih naslaga.
Efekat elektrostimulacije je lepši izgled, oblik i dobar tonus mišića, smanjen otok i pojava celulita.
Za postizanje rezultata savetuje se serija od 10 tretmana.
Može se raditi svakodnevno ili 2, 3 puta nedeljno.

Slide

PROMO PAKET

Relaks masaža se često koristi radi nege i povećanja psihofizičke sposobnosti organizma.

RELAX LEĐA

1.000 din.
POGLEDAJTE NAŠE OSTALE AKCIJE
Scroll Down
Bottom Reached