Aktivnost i terapija najviše pomažu u lečenju.

Ultrazvuk

MEZOTERAPIJA LIPOLIZA

Kako se postiže topljenje masnih naslaga?

Mezoterapijom se mikroiglicama direktno unosi preparat lipolitik u masne naslage. Lipolitik podstiče oslobađanje masti iz ćelija.
Lipolitik može sadržati L karnitin koji pomaže u  sagorevanju masti. Ujedno koktel može imati faktore rasta koji ubrzavaju proces oporavka, regeneracije tkiva.

Koji regioni se tretiraju lipolizom?

Mezoterapija lipoliza je veoma uspešan tretman za smanjenje masnih naslaga. Odlično se preoblikuju i smanje  masne naslage koje su manjeg volumena, ali tvrdokorne i teško se skidaju iako trenirate i pazite na ishranu.
Mezoterapijom se mogu tretirati stomak, noge, kolena, nadlaktica i podvaljak. Radi se kod osoba sa normalnom telesnom težinom za postizanje idealnog preoblikovanja. Ovo je estetska korekcija tokom koje se ne gube se kilogrami već obim.

Kada se vidi rezultat?

Rezultat je vidljiv za 7 do 10 dana nakon tretmana. Savetuje se korigovana ishrana da bi se sačuvali rezultati. Fizička aktivnost i korekcija ishrane u kombinaciji sa mezoterapijom daju sjajne rezultate.

Koliko je tretmana potrebno uraditi za dobar efekat?

Potrebno je uraditi 1 do maksimum 4 tretmana. Zavisno od doze ponavlja se na nedelju ili na 2 do 3 nedelje. Najjači efekat postiže se ako se rasporedi 1 doza preparata na površinu koju pokrivaju dve šake.
Kod manje količine masnih naslaga može se rasporediti preparat po celoj površini stomaka i struka ili na zadnju ložu nogu.

SAVETI ZA NEGU NAKON TRETMANA

Na mestu ubrizgavanja lipolitika najčešće postoji manji otok. On može da traje tri dana i zatim postepeno počinje da se smanjuje do sedmog dana. U periodu smanjenja otoka može da se radi tretman limfne drenaže i ubrza proces oporavka. <br> Ne savetuje se odlazak u saunu , intenzivan trening,  intenzivna fizička aktivnost koja bi dovela do zagrevanja tela. Ne koriste se kozmetički preparati u tretiranom regionu.

Ultrazvuk

MEZOTERAPIJA ANTICELULIT

Smatra se veoma uspešnom metodom jer je najbolji i najbrži metod za razmekšanje tvrdih naslaga. Direktno u kožu se unosi koktel koji lekar individualno izabere. Koriste se kokteli koji poboljšavaju cirkulaciju i ishranu tkiva, jer celulit nastaje najčešće na mestima gde su cirkulacija i ishrana tkiva kompromitovane.
Za tvrdokorne naslage koriste se enzimski koncentrati koji razgrađuju tvrde opne koje su zarobile masti i omogućavaju razmekšavanje ’’tvrdih naslaga’’. Lipolitici se koriste u cilju razgradnje masnih naslaga i dovode do smanjenja obima. Kokteli poslednje gerenacije sadrže i hijaluronsku kiselinu u maloj dozi koja je potrebna za efekat hidratacije i zatezanja kože.
Vidljivi efekti nastaju posle prvog tretmana. Potrebno je uraditi više tretmana zavisno od stanja tkiva. Rešenje problema celulita je proces koji zavisi od stadijuma celulita i vremena nastajanja. Može se raditi kod klijenata koji imaju proširene vene, kapilare i tvrdi celulit.
Preporučuje se serija od 6 tretmana . Tretmani se rade na 7 do 10 dana. Obavezno je kombinovati sa tretmanima limfne drenaže . Najjači efekat se postiže kombinacijom tretmana u individualno izabranim paketima sa drugim metodama limfna drenaža, ultrazvuk, eletrostimulacija, ručna masaža.

UKLANJANJE MASNIH NASLAGA

Odličan rezultat postiže se mezoterapijom lipolitičkim koktelima za oslobađanje i sagorevanje masti iz ćelija. Posle mezoterapije savetuje se limfna drenaža. Efekat lipolize se može pojačati drenažom ručnom masažom, pakovanjem sa serumima, tretmanom ultrazvukom i elektrostimulacijom.

Slide

PROMO PAKET

Tretman obuhvata mezoterapiju dva regiona noge i stomak ili noge i ruke ili noge i podvaljak.

MEZOTERAPIJA TELA
anticelulit i lipoliza

9.000 din.
POGLEDAJTE NAŠE OSTALE AKCIJE
Scroll Down
Bottom Reached