OSEĆATI SE prijatno U SVOJOJ KOŽI JE VEOMA otmeno i privlačno.

Anticelulit masaza

ANTICELULIT TRETMANI

Izradu vašeg protokola tretmana radi lekar zavisno od stepena celulita, zadržavanja vode i stanja kože. Najbolji rezultati postižu se kombinacijom vise metoda. Koristimo mezoterapiju, limfnu drenažu ručnu masažu, pakovanja sa serumima i aparaturne metode, ultrazvuk sa H talasima, laser i elektrostimulaciju.

ANTICELULIT MASAŽA

Ručna anticelulit masaža je jaka masaža koja koristi posebne hvatove i drenažne pokrete. Masažu radi stručan fizioterapeut koji zna precizno da dozira pritisak. U okviru masaže se radi drenaža i masaža stomaka. Efekti masaže su mehanički, drenažni, metabolički i stimulativni na organe abdomena i eleminaciju. Ubrzava se cirkulacija i metabolizam. Omogućava eliminaciju otoka i odnošenje štetnih produkata metabolizma zaostalih u tkivu sa kompromitovanom cirkulacijom.
Rezultati zavise od stadijuma celulita i načina života. Efekti se postižu serijom od najmanje 10 masaža. Preporučuje se nastaviti sa održavanjem rezultata.

LIMFNA DRENAŽA

Limfna drenaža je idealana masaža protiv celulita, naročito se preporučuje za tip celulita u kome dominira otok, edematozni celulit. Limfnom drenažom se najbolje ubrzava limfna cirkulacija i elimiše otok iz tkiva. Tehniku masaže čine specifični hvatovi i blagi pokreti slični talasima.
Upravo takvi pokreti imaju najjače dejstvo na limfne sudove i eliminaciju vode. Sa vodom se eliminišu i produkati metabolizma nakupljeni u međućelijskom prostoru. To čini sredinu oko ćelija čistijom, zdravom, bez prisustva toksina. Kada je uspostavljena dobra cirkulacija i metabolizam, celulit nestaje i više se ne stvara.
Postizanje efekta zavisi od stadujuma celulita, načina ishrane i konstitucionalane predispozicije za nakupljanje vode. Potrebno je uraditi najmanje seriju od 10 tretmana i nasataviti sa održavanjem rezultata.

PAKOVANJA

Tretman VAKUSLIM je anticelulit tretman u kome se koristi koncentrat, maska za pakovanje i ulje za masažu. Tretman obuhvata nanošenje preparata i pakovanje u specijalnu foliju koja ima efekat saune i pospešuje delovanje preparata. Folija sadrži kukuruznu svilu i polupropusna je za isparavanje tečnosti. Nakon 20 min uklanja se folija i radi drenažna ručna masaža uz primenu anticelulit ulja.
Efekti tretmana su jak drenažni efekat- eliminacija viška tečnosti, ubrzanje metabolizma, sagorevanja masnih nasalaga i negovana zategnuta koža.
Daje odlične rezultate. Posle prvog tretmana smanjuje se obim struka za najmanje 2 cm. Za dugoročan rezultat potrebno je uraditi seriju tretmana.Tretmani se mogu raditi svaki drugi dan. Trajanje tretmana 1h. Preporučuje se 6 tretmana u seriji.
SKEYNDOR tretman je jak i izuzetan tretman za fantastičan izgled. Pored drenažnog, anticelulit dejstva i jakog lipolitičkog efekta ima i jak efekat zatezanja kože.
U tretmanu se koristi koncentart i ulje za masažu koji se nanose drenažnom masažom na stomak , ruke i noge. Zatim se nanosi maska i pakuje telo u foliju. Nakon 20 min se skida folija i ostatak preparata.
Efekat se vidi nakon prvog tretmana. Za maksimalan rezultat radi se šest tretmana u seriji na drugi dan. Preporučuje se kao najbolji tretman.

Anticelulit masaza

Slide

PROMO PAKET

Relaks masaža se često koristi radi nege i povećanja psihofizičke sposobnosti organizma.

RELAX LEĐA

1.000 din.
POGLEDAJTE NAŠE OSTALE AKCIJE
Scroll Down
Bottom Reached