ANTICELULIT TRETMANI

ANTICELULIT TRETMANI

Izradu vašeg protokola tretmana radi lekar zavisno  od stepena celulita, zadržavanja vode i stanja kože. Najbolji rezultati postižu se kombinacijom vise metoda. Koristimo mezoterapiju, limfnu drenažu ručnu masažu, pakovanja sa serumima i  aparaturne metode , ultrazvuk sa H talasima, laser i elektrostimulaciju.

ANTICELULIT MASAŽA

 Ručna anticelulit masaža je jaka masaža koja koristi posebne hvatove i drenažne pokrete. Masažu radi stručan fizioterapeut koji zna  precizno da dozira pritisak. U okviru masaže se radi drenaža i masaža stomaka. Efekti masaže su mehanički, drenažni, metabolički  i stimulativni na organe abdomena i eleminaciju. Ubrzava se  cirkulacija i  metabolizam. Omogućava eliminaciju otoka i odnošenje štetnih produkata metabolizma zaostalih u tkivu sa kompromitovanom cirkulacijom. Rezultati zavise od stadijuma celulita i načina života. Efekti se postižu  serijom od najmanje 10  masaža. Preporučuje se nastaviti sa održavanjem rezultata.

anticelulit masaza
limfnadrenaza

LIMFNA DRENAŽA

Limfna drenaža je  idealana masaža protiv celulita, naročito se preporučuje za tip celulita u kome dominira otok, edematozni celulit. Limfnom drenažom se najbolje ubrzava limfna cirkulacija i elimiše  otok iz  tkiva. Tehniku masaže  čine specifični hvatovi i blagi pokreti slični talasima. Upravo takvi pokreti imaju najjače dejstvo na limfne sudove i eliminaciju vode. Sa vodom se eliminišu i  produkati metabolizma  nakupljeni u međućelijskom prostoru.To čini sredinu oko ćelija čistijom, zdravom , bez prisustva toksina. Kada je uspostavljena dobra cirkulacija i metabolizam, celulit nestaje i  više se ne stvara. Postizanje efekta zavisi od stadujuma  celulita, načina ishrane i  konstitucionalane predispozicije za nakupljanje vode. Potrebno je uraditi najmanje seriju od 10 tretmana i  nasataviti sa održavanjem rezultata.

PAKOVANJA

Tretman Vakuslim je jak anticelulit tretman. Obuhvata drenažnu ručnu masažu uz primenom anticelulit preparata. Serum i maska se nanose na kožu ,zatim se pakuje telo u polupropusnu foliju sa kukuruznom svilom. Posle 20 min se preparati umasiraju drenažnim pokretima. Efekti su  eliminacija viška tečnosti,  ubrzanje metabolizma, sagorevanja masnih nasalaga , negovana  zategnuta koža. Daje odlične rezultate. Posle I  tretmana smanjuje se obim struka za najmanje 2 cm . Može se raditi svaki drugi dan. Trajanje tretmana 1h. Preporučuje se 6 tretmana u seriji.

Call Now Button