starenje Ne postoji, već sazrevanje i znanje.

Ultrazvuk Dr Ljubinkovic

ULTRAZVUK LICA

To je tretman koji koristi mehanički talas koji omogućava da se aktivni koncentrati unesu u dublje slojeve kože. Odgovarujućim masažnim pokretima pojačavamo efikasnost drenaže i postižemo lifiting efekat.
Ultrazvuk ima mehanički, biohemijski i blag termički efekat na kožu.
Estetska upotreba ultrazvuka je efikasna u tretmanima protiv bora, gubitka elastičnosti, akni, kuperoze, otoka i ožiljaka. Stručnost je važna pri izboru doze prema izabranoj regiji i odgovarajućeg preparata za postizanje maksimalanog rezultata tretmana.
Može se koristi u tretmanima zatezanja kože ili lipolize i preoblikovanja zavisno od tehnike, broja ponavljanja i ampula koncentrata, koji se koriste.
Preporučuje se serija od deset tretmana.

LIPOLIZA

Koristi se za smanjenje masnih naslaga u regiji podvaljka. Mezoterapijom se direktno unosi efektan koktel koji oslobađa mast iz ćelija i pomaže njihovo sagorevanje. Ujedno koktel može imati faktore rasta koji ubrzavaju proces regeneracije tkiva. Potrebno je uraditi 1 do 2 tretmana. Odličan rezultat se postiže u kombinaciji sa ultrazvukom.

Slide

PROMO PAKET

Za Vaše potrebe, indiviualno prilagođeno sa 4 filera sa ukupno 4 ml hijaluronske kiseline, možete postići vidan estetski efekat i iznenađujuće prirodne i dobre rezultate ulepšavanja.

Full face

4ml / 85.000 din.
POGLEDAJTE NAŠE OSTALE AKCIJE
Scroll Down
Bottom Reached