O NAMA

NAŠA MISIJA

Poboljšati i unaprediti izgled i zadovoljstvo klijenta. Postići negovan izgled kroz regeneraciju i revitalizacija na najpriprodniji način. Istaći, unaprediti i očuvati lepotu. Iskrenost i otvorenost u komunikaciji. Odnos prema klijentu se zasniva na profesionalnosti, posvećenosti, pažnji i diskreciji.
Kontinuirana edukacija i treninzi kod najpoznatijih edukatora iz oblasti kozmetologije i estetike omogućavaju da pružimo klijentu najkvalitetnije i najdelotvornije preparate i tretmane.

NAŠA VIZIJA

Pružuti vrhunski kvalitet usluge i najnovije regenerativne antiaging i estetske tretmane.

Dr Ljubinkovic

Dr Katarina Ljubinković je završila Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu. Nakon čega je završila Specijalizaciju iz fizikalne medicine i rehabilitacije 1995 godine.
Dugi niz godina pohađala je brojne internacionalne edukacije i seminare, Radi intraartikularno injektovanje i kliničku mezoterapiju.
Nakon višegodišnjeg iskustva, Dr Ljubinković osniva specijalističku ordinaciju. Konstantno se stručno usavršavala u oblastima regenerativne antiaging medicine, estetske medicine i kozmetologije od 2009 godine.
Znanje je stekla na edukaciji kod čuvenih Jack Le Cosa, Lee Walkera, Olge Zabnenkove.
Poseduje znanja od napredne aplikacije najkvalitetnijih materijala u estetici do holističkog pristupa, energetskih tehnika za balans duha i tela. Reiki terapeut je.

Scroll Down
Bottom Reached