Zdravlje je najveća snaga.

ANTICELULIT TRETMAN ULTRAZVUKOM sa ELEKTRIČNIM TALASIMA

Snažan drenažni i anticelulit tretman . Koristi se u tretmanima mekog i tvrdog celulita. U ovom tretmanu istovremeno radi ultrazvuk i poseban oblik struje H talasi.
Ultrazvuk je mehanički talas koji se može koristiti za razgradnju tvrdina kod tvrdokornih naslaga celulita i smanjenje, preoblikovanje masnih naslaga.
H talas ima drenažni efekat uz sinergiski efekat ultrazvučne terapije pojačava efekat.
Rezultat se postiže kroz drenažni, mehanički, biohemijski i blag termički efekat. Podstiče se bolja cirkulacija, limfna drenaža i ubrzava metabolizam. Ultrazvuk razgrađuje tvrde naslage celulita. Ima regenerativni efekat. Efekat na cirkulaciju i metabolizam se pojačava primenom struje i terapeutskom tehnikom pokreta.
Tretman se radi masažnim i drenažnim pokretima aparatom. Efekti su smanjenje otoka, razmekšanje celulita i sanjenje masnih naslaga, preoblikovanje. Kod umerenih otoka, edematoznog celulita odmah je vidiljiv rezultat posle prvog tretmana.
Može se raditi pre i posle liposukcije. U tretmanima protiv nakupljanja tečnosti, pravilno doziranje i dobra manuelna tehnika omogućavaju odličan efekat.
Najbolji rezultati postižu se serijom 10 tretmana. Tretmane je najbolje raditi svaki dan , naizmenično prednja i zadnja strana tela.
Može se kombinovati sa drugim tretmanima kao što su mezoterapija, tretman laserom, pakovanja tela ili ručna masaža.

LASER ZA LIPOLIZU
mršavljenje
i anticelulit

Laser za mršavljenje za lice i telo deluje snažno i najprirodnije, stimulišući metabolizam, biostimulativno i regenerativno mehanizmom stimulacije metaboličkih procesa u ćelijama, ubrzanjem mikrocirkulacije. Mehanizam dejstva je ubrzanjem metabolizma topi mast. Eleminiše otok. Regenerativno deluje na kožu i zateže je.
Potrebno je uraditi 4 do 6 tretmana kod manjih promena. Za veće rezultate potrebno je 8 do 12 tretmana 2 do 3 puta nedeljno. Kada želimo najjače i brzo dejstvo savetujemo lipolizu mezoterapiju, potom tretmane laserom do 4 tretmana.
Kada se koriste doze sa impulsnom frekvencijijom postiže se razmekšanje. Koristi se kod tvrđih oblika gojaznosti ( tvrđi muški stomak) ili za razmekšanje tvrdokornog celulita, III i IV stepen celulita.
U anticelulit tretmanima koristi se u seriji od 8 do 12 tretmana tri puta nedeljno. Može se kombinovati sa drugim metodama. Idealno je koristiti uz anticelulit mezoterapiju koja najjače razgrađuje tvrdine , potom nastaviti tretmanima lasera da se dodatno razloži mast , izdrenira i zategne koža. Uobičajeno je potrebno do 6 tretmana 2 do 3 puta nedeljno.
Za lice i podbradak je potrebno uraditi 6 do 8 tretmana, 2 puta nedeljno, 3, 4 nedelje. Laser za lipolizu ima 12 sondi, 8 velikih i 4 male sonde. Mogu se rasporediti na stomak, noge, ruke i lice, podbradak. Tretman vrlo prijatan,oseća se blago zagrevanje.

ELEKTROSTIMULACIJA

Tretman elektrostimulacije ima četiri različita programa, sa različitim efektom. Postiže kontrakciju i oblikovanje mišića, limfnu drenažu, anticelulit efekat i sagorevanje masnih naslaga. Elektrostimulacija ubrzava curkulaciju i metabolizam tkiva. Efekat je lepši izgled, oblikovani i zategnuti mišići, smanjen otok i pojava celulita.
Za postizanje rezultata savetuje se serija od 10 tretmana.
Može se raditi svakodnevno ili 2, 3 puta nedeljno.

Slide

PROMO PAKET

Relaks masaža se često koristi radi nege i povećanja psihofizičke sposobnosti organizma.

RELAX LEĐA

1.000 din.
POGLEDAJTE NAŠE OSTALE AKCIJE
Scroll Down
Bottom Reached