Zdravlje je najveća snaga.

TRETMAN ULTRAZVUKOM sa ELEKTRIČNIM TALASIMA

U ovom tretmanu se koristi istovremeno ultrazvuk i poseban oblik struje H talasi. Ultrazvuk je mehanički talas koji se može koristiti za razgradnju tvrdina kod tvrdokornih naslaga celulita i smanjenje, preoblikovanje masnih naslaga. H talas ima drenažni efekat uz sinergiski efekat ultrazvučne terapije.Rezultat se postiže kroz drenažni, mehanički, biohemijski i blag termički efekat. Podstiče se bolja cirkulacija, limfnu drenaža i ubrzava metabolizam. Ultrazvuk razgrađuje tvrde naslage celulita. Ima regenerativni efekat. Efekat na cirkulaciju i metabolizam se pojačava primenom struje i terapeutskom tehnikom pokreta.
Tretman se radi masažnim i drenažnim pokretima aparatom. Efekti su smanjenje otoka, razmekšanje celulita i preoblikovanje. Kod umerenih otoka, edematoznog celulita odmah je vidiljiv rezultat posle prvog tretmana.
Može se raditi pre i posle liposukcije. U tretmanima protiv nakupljanja tečnosti, pravilno doziranje i dobra manuelna tehnika omogućavaju odličan efekat.
Najbolji rezultati postižu se serijom 10 tretmana. Može se kombinovati sa drugim tretmanima kao što su mezoterapija, tretman laserom, pakovanja tela ili ručna masaža.

LASER

Laser deluje biostimulativno i regenerativno mehanizmom stimulacije metaboličkih procesa u ćelijama, ubrzanjem mikrocirkulacije. Eleminiše otok. Kada se koriste doze lasera sa višim frekvencijima postiže se razmekšanje tvrdine u tkivu. U anticelulit tretmanima koristi se u kombinaciji sa drugim metodama.

ELEKTROSTIMULACIJA

Tretman elektrostimulacije ima četiri različita programa, sa različitim efektom. Postiže kontrakciju i oblikovanje mišića, limfnu drenažu, anticelulit efekat i sagorevanje masnih naslaga. Elektrostimulacija ubrzava curkulaciju i metabolizam tkiva. Efekat je lepši izgled, oblikovani i zategnuti mišići, smanjen otok i pojava celulita.
Za postizanje rezultata savetuje se serija od 10 tretmana.
Može se raditi svakodnevno ili 2, 3 puta nedeljno.

Slide

PROMO PAKET

Relaks masaža se često koristi radi nege i povećanja psihofizičke sposobnosti organizma.

RELAX LEĐA

1.000 din.
POGLEDAJTE NAŠE OSTALE AKCIJE
Scroll Down
Bottom Reached