MEZOTERAPIJA TELA

 

MEZOTERAPIJA LIPOLIZA

 

Kako se postiže topljenje masnih naslaga?

Mezoterapijom se direktno unosi koktel preparat koji sadrži lipolitik u višak masnih naslaga. Preparat oslobađa mast iz ćelija.  L karnitin  pomaže njihovo sagorevanje. Ujedno koktel  može imati faktore rasta koji  ubrzavaju proces oporavka,regeneracije tkiva.

Koji regioni se tretiraju lipolizom?

Mezoterapija lipoliza je veoma uspešan tretman za  smanjenje masnih naslaga stomaka i bokova. Mezoterapijom se mogu tretirati noge, kolena,  nadlaktica i podvaljak. Radi se kod osoba sa normalnom telesnom težinom za postizanje idealnog preoblikovanja. Ovo je estetska korekcija tokom koje se ne gube se kilogrami već obim.

Kada se vidi rezultat ?

Rezultat je vidljiv za 7 do 10 dana nakon tretmana. Korigovana ishrana u kombinaciji sa mezoterapijom daje sjajne rezultate.

Koliko je tretmana potrebno uraditi za dobar efekat?

Potrebno je uraditi  1 do maksimum 4 tretmana. Zavisno od doze ponavlja se na nedelju ili na 2 do 3 nedelje. Najjači efekat postiže se ako se rasporedi 1 doza preparata  na površinu koju pokrivaju dve šake.  Kod manje količine  masnih  naslaga može se rasporediti preparat po celoj površini stomaka i struka  ili na zadnju ložu nogu.

nega tela
mezoterapija

MEZOTERAPIJA ANTICELULIT

Smatra se veoma uspešnom metodom jer je najbolji i najbrži metod za razmekšanje tvrdih naslaga. Direktno u kožu se unosi koktel koji lekar individualno izabere. Koriste se kokteli koji poboljšavaju cirkulaciju i ishranu tkiva, jer celulit nastaje najčešće na mestima gde su cirkulacija i ishrana tkiva kompromitovane.Za tvrdokorne naslage koriste se enzimski koncentrati koji razgrađuju tvrde opne koje su zarobile masti i omogućavaju razmekšavanje ’’tvrdih naslaga’’. Lipolitici se koriste u cilju razgradnje masnih naslaga i dovode do smanjenja obima. Kokteli poslednje gerenacije sadrže i hijaluronsku kiselinu u maloj dozi koja je potrebna za efekat hidratacije i zatezanja kože.
Vidljivi efekti nastaju posle prvog tretmana. Potrebno je uraditi više tretmana zavisno od stanja tkiva. Rešenje problema celulita je proces koji zavisi od stadijuma celulita i vremena nastajanja. Može se raditi kod klijenata koji imaju proširene vene, kapilare i tvrdi celulit.
Preporučuje se serija od 6 tretmana . Tretmani se rade na 7 do 10 dana. Obavezno je kombinovati sa tretmanima limfne drenaže . Najjači efekat se postiže kombinacijom tretmana u individualno izabranim paketima sa drugim metodama limfna drenaža, ultrazvuk, eletrostimulacija, ručna masaža.

UKLANJANJE MASNIH NASLAGA

Odličan rezultat postiže se mezoterapijom lipolitičkim koktelima za oslobađanje i sagorevanje masti iz ćelija. Posle mezoterapije savetuje se limfna drenaža. Efekat lipolize se može pojačati drenažom ručnom masažom,  pakovanjem sa serumima, tretmanom ultrazvukom i elektrostimulacijom.

Call Now Button