Aktivnost i terapija najviše pomažu u lečenju.

Ultrazvuk

MEZOTERAPIJA LIPOLIZA

Ultrazvuk
Kako se postiže topljenje masnih naslaga?

Mezoterapijom se direktno unosi  preparat koji sadrži lipolitik, L karnitin i faktore rasta u višak masnih naslaga. Lipolitik podstiče oslobađanje masti iz ćelija.
L karnitin pomaže njihovo sagorevanje. Ujedno koktel koji sadrži faktore rasta ubrzava proces oporavka, regeneraciju tkiva.

Koji regioni se tretiraju lipolizom?

Mezoterapija lipoliza je veoma uspešan tretman za smanjenje masnih naslaga stomaka i bokova.
Mezoterapijom se mogu tretirati i noge, kolena, nadlaktica i podvaljak. Radi se kod osoba sa normalnom telesnom težinom za postizanje idealnog preoblikovanja. Ovo je estetska korekcija tokom koje se ne gube se kilogrami već obim.

Kada se vidi rezultat?

U toku prvih dana posle tretmana može postojati otok na mestu primene lipolitika. Rezultat je vidljiv kada otok počne da se povlači za par dana . Maksimalan efekat tretmana se postiže za 7 do 10 dana. Korigovana ishrana u kombinaciji sa mezoterapijom daje sjajne rezultate.

Koliko je tretmana potrebno uraditi za dobar efekat?

Može se uraditi jedan ili više tretmana u zavisnosti koliki pomak želimo da postignemo. Maksimalno se preporučuju četiri tretmana u seriji. Zavisno od doze koja se koristi tretmani se rade na nedelju dana ili u slučaju korišćenja veće doze na 2 do 3 nedelje u seriji. Najjači efekat postiže se ako se rasporedi 1 doza preparata na površinu koju pokrivaju dve šake.
Kod manje količine masnih naslaga može se tretirati veća zona i  rasporediti doza na celu površinu stomaka i struka ili na zadnju ložu nogu.

MEZOTERAPIJA ANTICELULIT

Smatra se veoma uspešnom metodom jer je najbolji i najbrži metod za razmekšanje tvrdih naslaga. Direktno u kožu se unosi preparat koji lekar individualno izabere. Koriste se preparati koji poboljšavaju cirkulaciju i ishranu tkiva, jer celulit nastaje najčešće na mestima gde su cirkulacija i ishrana tkiva kompromitovane.
Za tvrdokorne naslage koriste se enzimski koncentrati koji razgrađuju tvrde opne koje su zarobile masti i omogućavaju razmekšavanje ’’tvrdih naslaga’’. Lipolitici se koriste u cilju razgradnje masnih naslaga i dovode do smanjenja obima. Kokteli poslednje gerenacije sadrže i hijaluronsku kiselinu u maloj dozi koja je potrebna za efekat hidratacije i zatezanja kože.
Vidljiv rezultat nastaje posle prvog tretmana. Potrebno je uraditi više tretmana zavisno od stanja tkiva. Rešenje problema celulita je proces koji zavisi od stadijuma celulita i vremena nastajanja. Može se raditi kod klijenata koji imaju proširene vene, kapilare i tvrdi celulit.
Preporučuje se serija od 6 tretmana . Tretmani se rade na 7 do 10 dana. Obavezno je kombinovati sa tretmanima limfne drenaže . Najjači efekat se postiže kombinacijom tretmana u individualno izabranim paketima sa drugim metodama limfna drenaža, ultrazvuk, eletrostimulacija, ručna masaža.

UKLANJANJE MASNIH NASLAGA

Odličan rezultat postiže se mezoterapijom lipolitičkim preparatima za oslobađanje i sagorevanje masti iz ćelija. Posle mezoterapije savetuje se limfna drenaža. Efekat lipolize se može pojačati drenažonom ručnom masažom, pakovanjem sa serumima, tretmanom ultrazvukom i elektrostimulacijom.

Slide

PROMO PAKET

Tretman obuhvata mezoterapiju dva regiona noge i stomak ili noge i ruke ili noge i podvaljak.

MEZOTERAPIJA TELA
anticelulit i lipoliza

9.000 din.
POGLEDAJTE NAŠE OSTALE AKCIJE
Scroll Down
Bottom Reached