Uvek sam voleo estetiku. Ne posebno moda, već ideja lepote.

Mikrodermoabrazija
Mikrodermoabrazija

MIKRODERMOABRAZIJA

Sofisticirana forma, neinvazivni tretman mikrodermoabrazije nežno i strogo kontrolisano skida mrtvi sloj ćelija. Jednostavan tretman koji nije neprijatan ni bolan. Podstiče kožu na obnovu, podmlađivanje.
Radi se aparatom sa vakumom i kristalima nemačkog proizvođača Reviderm. Aparat radi na principu vakuma za blagu masažu i limfnu drenažu pri čemu kontinuirano izbacuje sterilne kristale dok se drugom vazdušnom strujom odvajaju upotrebljeni kristali. Rezultat je čista koža sa odličnim lifting efektom koji se postiže vakumom.
Tretmanom dozirano skidamo mrtvi sloj kože bez oštećenja, time stimulišemo deobu ćelija i omogućavamo lak prolaz aktivnih sastojaka koje nanosimo u tretmanu.
Vakum drenira i čisti međućelijske prostore, smanjuje otoke, stimuliše cirkulaciju i pruža lifting efekat.
Individualno se dozira intezitet i broj tretmana.
Preporučuje se za sve tipove kože naročito oštećene sunčanjem, kod hiperpigmentacija, ožiljaka, ožiljaka od akni i proširenih pora. Ponavljanim tretmanom smanjuje se pojava manjih bora oko očiju, usta i vrata. Podstiče se mikrocirkulacija, omogućava ishranu i regeneracija kože. Vraća se svež i blistav ten.
Može se raditi samostalno ili sklopu paketa—tretmana za negu kože.

Slide

PROMO PAKET

Za Vaše potrebe, indiviualno prilagođeno sa 4 filera sa ukupno 4 ml hijaluronske kiseline, možete postići vidan estetski efekat i iznenađujuće prirodne i dobre rezultate ulepšavanja.

Full face

4ml / 85.000 din.
POGLEDAJTE NAŠE OSTALE AKCIJE
Scroll Down
Bottom Reached