Lepota i glamur su bezvremeni. Oni su zasnovani na ženstvenosti.

PRP Dr Ljubinkovic

PRP TRETMAN lica

PRP je vrhunski i savršeno prirodan tretman. Radi se preparatom dobijenim od sopstvene krvi. Stekao je popularnost kada su ga radile poznate ličnosti i pod nazivom Vampirski tretman.

PRP TRETMAN

NAJCESCI PITANJA O PRP

Kome je namenjen tretman?

Preventivni tretman za regeneraciju i usporavanje promena starenja na koži. Najbolji dugoročni rezultati postižu se kada sa vrhunskom negom krenete na vreme. Savetuje se kao preventivni tretman već u tridesetim godinama. Vreme je da uradite tretman kada vidite prve promene na koži.
Radi se i u zreloj dobi i ima odličan rezultat kod umorne, opuštene kože i kod pušača. Koristi se za podmlađivanje i popravljanje kvaliteta kože.

Za šta se sve može koristiti PRP tretman?

Može se raditi tretman kosmatog dela za kvalitetniju kosu i sprečavanje pojačanog opadanja kose.
PRP tretman radi se uspešno u raznim granama medicine za ubrzano zaceljivanje i regeneraciju u oropediji, fizikalnoj medicini i rehabilitaciji sportskih povreda, plastičnoj hirurgiji, dermatologji reumatologiji, ginekologiji,urologiji,oftalmologiji.

Koji su efekti tretmana?

Efekti su poboljšanje kvaliteta kože, tonusa elastičnosti. Posle serije tretmana bore postaju pliće. Manje izražena vidljiva kapilarna mreža. Koristi se za regenraciju stanja kože posle jakih tretmana laserom ili jakih hemijskih pilinga.
U srednjoj i kasnijoj dobi PRP tretman se preporučuje za bioregeneracijia. Potreban je koži izloženoj sunčanju, pušačima, koži oslabljenog tonusa i elastičnosti. Ako želimo da postignemo i hidrataciju koristimo PRP sa hijaluronskom kiselinom—Cellular matrix tretman.

Kako se dobija preparat krvi?

Preparat se dobija se uzimanjem krvi u specijalno napravljane vakutanere u kojima se centrifugiranjem razdvaja plazma sa trombocitima od ostalih ćelija krvi. Crvene i bele ćelije krvi talože se na dnu tokom centrifugiranja i ne koriste se. Preprat čine samo plazma sa trombocitima. Ukoliko su prisutne i druge ćelije, ne smatramo preparat dovoljno kvalitetnim. Vakutaneri mogu sadržati separatorni gel koji pomaže idealnu separaciju trombocita od drugih ćelija.

Kako se radi tretman?

Lekar pregleda kožu. Koža se očisti i dezinfikuje. Nanosi se lokalni krem anestetik koji stoji oko 30 min.
Plazma sa trombocitima se ubrizgava u kožu u malim kapima mikroiglicama u zoni lica, vrata, dekoltea ili šaka.
Drugi način je da se preparat nanosi na kožu i tretira dermapenom. Dermapen ima sterilni nastavak sa mikroiglicima, koji stvara fine pravilne mikrotraume čime stvara put kojim se unosi preparat u kožu.
Nakon tretmana se nanosi ostatak plazme, koja deluje kao maska koja pomaže u zaceljivanju i smirenju kože.

Kako izgleda koža posle tretmana?

Odmah nakon tretmana lice može biti ružičasto ili crveno na najosetljivijim zonama. Crvenilo se veoma brzo smiruje za 20 do 30 minuta zbog prisustva faktora rasta u preparatu.
Kod osetljive kože postepeno smirivanje kože je u toku 24h. Mogu se videti mesta dejstva iglice kao najmanje tačkice.

Kako se neguje koža posle tretmana?

Lice se ne umiva i ne šminka nakon tretmana. Sutradan se možete umiti, koristiti kremu i šminku uobičajeno. Dva dana ne zagrevati lice, ne ići u solarijum, na sport. Izbegavati sunčanje naredne dve nedelje.

Mehanizam dejstva

Po ubrizgavanju plazme, trombociti oslobođaju faktore rasta i stumulišu regeneraciju, stvaranje novih ćelija i potpornih vlakana kolagena i elastina, što popravlja kvalitet kože.

Koliko tretmana se preporučuje?

Zavisno od stanja kože preporučuje se jedan ili češće serija tretmana. Rade se dva do tri tretmana u seriji u razmacima od po mesec dana. Ponavljaju se po potrebi za šest meseci i naredne godine se ponovo radi serija tretmana.

Kakvi su rezultati tretmana?

Rezltati nastupaju postepeno , jer za prirodnu produkciju novih vlakana potrebno je tri do četiri nedelje. Koža dobija bolji tonus i elastičnost. Fine borice postepeno se smanjuju. Ujednačava se boja kože. Fina mreža kapilara je manje vidljiva. Ceo utisak daje podmlađen i negovan izgled kože.

Kontraindikacije

PRP tretman se ne radi u trudnoći i periodu dojenja, neposredno posle ili u toku virusne infekcije, ukoliko imate malaksalost, temperaturu, uzimate antibiotike, imate dermatološku promenu na koži na mestu ubrizgavanja, težu hroničnu bolest , disbalans hormona.

STA JE CELLULAR MATRIX?

Cellular matrix je tretman PRP obogaćen hijaluronskom kiselinom. Ovim tretmanom postižemo dvostruki efekat na kožu preko svojih faktora rasta iz krvi—PRP tretman i preko hijaluronske kiseline.

Koji preparat se koristi i kako se radi tretman?

Originalni Regenlab vakutaner sadrži hijaluronska kiselina i separatorni gel za odvajanje plazme sa trombocitima od drugih delova krvi. Tretman se radi isto kao i PRP tretman.

Kako izgleda koža nakon tretmana?

Nakon tretmana vide se blage neravnine na mestu ubrizgane kapi. Kapi u narednih par sati difunduju i nivelišu se. Crvenilo se veoma brzo smiruje za 20 do 30 minuta zbog prisustva faktora rasta u preparatu.
Kod osetljive kože postepeno smirivanje kože je u toku 24h. Mogu se videti mesta dejstva iglice kao najmanje tačkice.

Kakav je efekat tretmana?

Koža dobija efekat hidriranosti i jedrine usled prisustva hijaluronske kiseline. Efekat hidriranosti traje mesec dana. Pod dejstvom faktora rasta tokom tri do četiri nedelje nastaje stimulisana produkcija sopstvenih vlakana kolagena i elastina koja ostvaruje kasniji produženi efekat na bolji kvalitet kože.

Slide

PROMO PAKET

Za Vaše potrebe, indiviualno prilagođeno sa 4 filera sa ukupno 4 ml hijaluronske kiseline, možete postići vidan estetski efekat i iznenađujuće prirodne i dobre rezultate ulepšavanja.

Full face

4ml / 85.000 din.
POGLEDAJTE NAŠE OSTALE AKCIJE
Scroll Down
Bottom Reached