Lepota je biti u harmoniji sa onim što ste vi.

HEMIJSKI-PILING

HEMIJSKI PILING

Hemijski pilinzi se koriste kao medicinski tretmani za različita stanja kože i kao kozmetički tretmani za očuvanje zdravlja, balansa i lepote kože. Mogu se uspešno tretirati sledeća stanja kože:

01
masna koža / komedoni / akne
02
koža oštećena intenzivnim sunčanjem
03
hiperpigmentacije (hormonske, staračke pege)
04
melazma—ožiljci / ožiljci od akni / gruba koža
05
neujednačena tekstura i boja kožE
HEMIJSKI PILING

Savetuje se priprema kože pre serije hemijskih pilinga. Pripremni tretmani zavise od tipa kože. Omogoćuvaju da piling deluje uniformno, jednako prodire u kožu. Podstiče bolju regeneraciju i duže održavanje rezultata. Postoji više vrsta pilinga i svakom klijentu se individualno pristupa i kombinuju se tretmani. Postoje površinski, srednje dubine i duboki pilinzi. Hemijski pilinzi se biraju zavisno od sastava, koncentracije, pH vrednosti. Nanosi se jedan ili više slojeva preparata.
Efekat se pojačava tokom serije od 4 do 6 tretmana.
Savremena tehnologija nam je omogućila novu generacija hemiskih pilinga. Bez propratnog perutanja i ljušćenja kože. Mogu se raditi i za vreme leta i imaju srednje duboko dejstvo.

01

EFEKAT

lepša tekstura / ujednačena boja
02

EFEKAT

koža je glatka, sjajna, osvežena i jedra
03

EFEKAT

sužene i čiste pore
04

EFEKAT

podmlađivanje / smanjenje bora
05

EFEKAT

stimulacija produkcije kolagena i elastina

Preporučuju se u regulaciji pH kože što je čini i otpornijom.
Veći neestetizmi u vidu izraženih ožiljaka, hiperpigmentacija , neujednačenosti teksture i boje se tretiraju dubljim pilinzima i dermapenom sa posebnim koktelima i preparatima sa faktorima rasta.

Slide

PROMO PAKET

Za Vaše potrebe, indiviualno prilagođeno sa 4 filera sa ukupno 4 ml hijaluronske kiseline, možete postići vidan estetski efekat i iznenađujuće prirodne i dobre rezultate ulepšavanja.

Full face

4ml / 85.000 din.
POGLEDAJTE NAŠE OSTALE AKCIJE
Scroll Down
Bottom Reached