Pronađite način da dobijete masažu celog tela svakog dana.

RELAKS MASAŽA

Relaks masaža se često koristi radi nege i povećanja sposobnosti organizma. Blagotvorno deluje na smanjenje napetosti mišića, zamor, deluje opuštajuće, sedativno a ujedno podsticajno na organizam u smislu ubrzanja cirkulacijie i metabolizma i čini organizam oporavljenim i svežim.
Relaks masaža je tretman za kompletan oporavak tela i mišića.

KRALJEVSKI TRETMAN

Sveobuhvatan tretman nege i relaks masaže, potreban svima. Tretman koji obuhvata piling i hemijski piling celog tela, masažu stomaka, relaks masažu tela buterom sa aromom i pakovanje u foliju. Nakonuklanjanja folije nanosi se hidrantna krema na celo telo. Trajanje tretmana 1h 15 m.
Preporučuje se kao redovni tretman nege, opuštanja i uživanja. Savetuje se i kao tretman za negu kože pre i posle sunčanja.

PARCIJALNA MASAŽA

Parcijalna masaža leđa i vrata može biti RELAKS ili TERAPEUTSKA masaža. Ove masaže i manuelne tehnike su najtraženiji tretmani. Relaks koristimo često za opuštanje napetosti i olakšanje bolnih stanja mišića. Ukoliko imate izraženiju napetost ili bol u mišićima koja duže traje i jačeg je intenziteta savetujemo terapeutsku masažu. Trajanje relaks masaže leđa je 30min. Trajanje terapeutske masaže leđa je 45 min.

Slide

PROMO PAKET

Relaks masaža se često koristi radi nege i povećanja psihofizičke sposobnosti organizma.

RELAX LEĐA

1.000 din.
POGLEDAJTE NAŠE OSTALE AKCIJE
Scroll Down
Bottom Reached