O nama

Dr Katarina Ljubinković je završila Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu. Nakon čega je završila Specijalizaciju iz fizikalne medicine i rehabilitacije. Dugi niz godina pohađala je brojne internacionalne edukacije i seminare konstantno se stručno usavršavala u oblastima regenerativne antiaging medicine, estetske medicine i kozmetologije. Nakon višegodišnjeg iskustva (od 2009 godine), Dr Ljubinković otvara svoj centar za unapređenje lepote. Znanje je stekla na edukaciji kod čuvenih Jack Le Cosa, Philippe Deprez… Poseduje znanja od napredne aplikacije najkvalitetnijih materijala u estetici do holističkog pristupa, energetskih tehnika za balans duha i tela. Reiki terapeut je.

Vizija

Pružuti vrhunski kvalitet usluge i najnovije regenerativne antiaging i estetske tretmane.

Misija

Poboljšati i unaprediti izgled i zadovoljstvo klijenta. Postići negovan izgled kroz regeneraciju i revitalizacija na najpriprodniji način. Istaći, unaprediti i očuvati lepotu. Iskrenost i otvorenost u komunikaciji. Odnos prema klijentu se zasniva na profesionalnosti, posvećenosti, pažnji i diskreciji.

Kontinuirana edukacija i treninzi kod najpoznatijih edukatora iz oblasti kozmetologije i estetike omogućavaju da pružimo klijentu najkvalitetnije i najdelotvornije preparate i tretmane.

estetska medicina
Call Now Button